fbpx
Nu i covid-tider finns två studiegrupper online tillgängliga, för de som intresserade av att studera den andliga vetenskapen tillsammans med andra. En finns på Facebook och den andra på Google Meet:

Grupp 1
Tid: Onsdagar kl. 19.00
Bok: Den intellektualiserade kristendomen
Rum: https://msngr.com/9JW0X4H2lT-8YLEz
 
Grupp 2
Tid: Söndagar kl 18:30
Bok: Livets Bog, del 2
Rum: https://meet.google.com/mzz-tzps-zcf

Mötesrutin

Tanken är att ett antal intresserade träffas regelbundet, som en vanlig studiegrupp, men att även andra är välkomna att ansluta spontant. Vi läser ca 10 sidor i veckan som underlag för samtalet till varje träff. Vi går igenom texterna tillsammans så alla ges utrymme att reflektera. En fördel är om deltagarna antecknar frågor och reflektioner under den egna läsningen, som kan tas upp på träffen. Det är dock inget krav att läsa texterna för att delta, särskilt inte om man bara deltar sporadiskt.  Räck gärna upp handen för att begära ordet för att undvika att prata i munnen på varandra.  

System

Vi använder ”rum-funktionen” (Facebook Messenger Videosamtal) (Grupp 1) och Google Meet (Grupp 2). Man ansluter direkt via länkarna ovan, via webbläsare eller mobil (Facebook Messenger och Google Meet apparna för mobilen). Bara klicka på länken så öppnas rummet. Rekommenderar att använda webbläsaren Google Chrome om man kör på dator, den funkar för båda systemen. Det är att rekommendera att använda headset för att minimera störande ljud och rundgång. Om man sitter i en bullrig miljö är det bra om man stänger av sin mikrofon i programmet när man inte pratar. Om man tycker det är obehagligt med video, kan man välja att endast använda mic.

Varmt välkommen!