Video: Ett fönster mot evigheten


I november 2017 hade Stiftelsen Tredje Testamentet en utställning på Västerås stadsbibliotek om Martinus verk. Jag tog då tillfället i akt att göra en guidad visning, på liknande sätt som vi gjorde för besökarna som kom för att få en introduktion. På så vis kan utställningen leva vidare, och fortsatt introducera nya intresserade till verket.

 

Daniel Lundberg

När jag hittade Tredje testamentet på biblioteket på 90-talet var det som om en slöja lyftes från mina ögon. Här fann jag svaren på alla existentiella frågor jag burit på, och mycket mer än så! Det har gett mig så otroligt mycket inspiration, glädje och hjälp i livet, och detta vill jag gärna dela med mig av till andra. Mitt syfte med denna sida är därmed att göra detta verks tankegods mer lättillgängligt för allmänheten, genom kortfattad information och pedagogiska sammanfattningar. Sidan är under ständig utveckling för att uppfylla detta syfte. Jag vill hälsa dig varmt välkommen!

More Posts

Follow Me:
Facebook

Lämna en kommentar