Översättning till olika språk


Vi använder Google Translate för att översätta sidans innehåll till många olika språk. Översättningen inte alltid särskilt bra, men om man är medveten om detta man man ändå skapa sig en relativt god förståelse av innehållet. Google translate blir allt bättre på att översätta texter i realtid mellan olika språk, och det blir intressant att se hur denna teknik utvecklas framöver.

 

Daniel Lundberg

När jag hittade Tredje testamentet på biblioteket på 90-talet var det som om en slöja lyftes från mina ögon. Här fann jag svaren på alla existentiella frågor jag burit på, och mycket mer än så! Det har gett mig så otroligt mycket inspiration, glädje och hjälp i livet, och detta vill jag gärna dela med mig av till andra. Mitt syfte med denna sida är därmed att göra detta verks tankegods mer lättillgängligt för allmänheten, genom kortfattad information och pedagogiska sammanfattningar. Sidan är under ständig utveckling för att uppfylla detta syfte. Jag vill hälsa dig varmt välkommen!

More Posts

Follow Me:
Facebook

Lämna en kommentar