Lär dig Esperanto! Framtidens världsspråk


Många som intresserar sig för Martinus världsbild blir även intresserade av världsspråket esperanto (mer info). Detta för att Martinus skrivit att det i framtiden kommer finnas ett världsspråk som kommer bidra till att förena hela världen till ett folk och att det förmodligen kommer vara esperanto. För dem som är intresserade av att lära sig grunderna i språket kan jag rekommendera Duolingo, en gratistjänst i form av webbsida och app, som gör det kul och lätt att lära sig olika språk. Tjänsten går att använda både direkt webbläsaren, eller som app i iphone, ipad och android-enheter.

Besök webbsidan eller ladda ner appen till din telefon/surfplatta.

https://www.duolingo.com

 

Daniel Lundberg

När jag hittade Tredje testamentet på biblioteket på 90-talet var det som om en slöja lyftes från mina ögon. Här fann jag svaren på alla existentiella frågor jag burit på, och mycket mer än så! Det har gett mig så otroligt mycket inspiration, glädje och hjälp i livet, och detta vill jag gärna dela med mig av till andra. Mitt syfte med denna sida är därmed att göra detta verks tankegods mer lättillgängligt för allmänheten, genom kortfattad information och pedagogiska sammanfattningar. Sidan är under ständig utveckling för att uppfylla detta syfte. Jag vill hälsa dig varmt välkommen!

More Posts

Follow Me:
Facebook

Lämna en kommentar