Lär dig Esperanto! Framtidens världsspråk


Många som intresserar sig för Martinus världsbild blir även intresserade av världsspråket esperanto (mer info). Detta för att Martinus skrivit att det i framtiden kommer finnas ett världsspråk som kommer bidra till att förena hela världen till ett folk och att det förmodligen kommer vara esperanto. För dem som är intresserade av att lära sig grunderna i språket kan jag rekommendera Duolingo, en gratistjänst i form av webbsida och app, som gör det kul och lätt att lära sig olika språk. Tjänsten går att använda både direkt webbläsaren, eller som app i iphone, ipad och android-enheter.

Besök webbsidan eller ladda ner appen till din telefon/surfplatta.

https://www.duolingo.com

 

Daniel Lundberg

Tredje testamentet har gett mig logiska svar på de stora livsfrågorna som jag inte funnit någon annanstans. Det har även gett mig inspiration och vägledning som jag inte kunnat leva förutan. Därför vill jag dela med mig av detta och så har denna sida kommit till. Välkomen!

More Posts

Follow Me:
Facebook

Lämna en kommentar