Video: Introduktionskurs (av Eviga Akademin)


I denna introduktionskurs till Tredje testamentet försöker jag enkelt förklara hur verket kom till, vad det handlar om och sammanfatta grunderna i den andliga vetenskapen, riktat till den som vill få en översikt utan att behöva läsa stora mängder text. Jag hoppas att det ska inspirera till vidare studier på egen hand.

Här kan man se tre avsnitt som jag spelat in under 2017, men jag ser detta som ett projekt under utveckling. Under 2018 har jag planer på att göra om det hela från grunden, men detta får ligga kvar tills vidare.

 

Daniel Lundberg

När jag hittade Tredje testamentet på biblioteket på 90-talet var det som om en slöja lyftes från mina ögon. Här fann jag svaren på alla existentiella frågor jag burit på, och mycket mer än så! Det har gett mig så otroligt mycket inspiration, glädje och hjälp i livet, och detta vill jag gärna dela med mig av till andra. Mitt syfte med denna sida är därmed att göra detta verks tankegods mer lättillgängligt för allmänheten, genom kortfattad information och pedagogiska sammanfattningar. Sidan är under ständig utveckling för att uppfylla detta syfte. Jag vill hälsa dig varmt välkommen!

More Posts

Follow Me:
Facebook

Lämna en kommentar