Video: Framtiden enligt Martinus (kort föreläsning)


En kort föreläsning som sammanfattar min tolkning av Martinus uttalanden om vad som ska ske i framtiden. Det skildrar den mänskliga kulturens utveckling från kristendomens begynnelse för 2000 år sedan till det framtida fullkomliga världsriket på jorden, om 3000 år.

 

 

Daniel Lundberg

När jag hittade Tredje testamentet på biblioteket på 90-talet var det som om en slöja lyftes från mina ögon. Här fann jag svaren på alla existentiella frågor jag burit på, och mycket mer än så! Det har gett mig så otroligt mycket inspiration, glädje och hjälp i livet, och detta vill jag gärna dela med mig av till andra. Mitt syfte med denna sida är därmed att göra detta verks tankegods mer lättillgängligt för allmänheten, genom kortfattad information och pedagogiska sammanfattningar. Sidan är under ständig utveckling för att uppfylla detta syfte. Jag vill hälsa dig varmt välkommen!

More Posts

Follow Me:
Facebook

Lämna en kommentar