Video: Introduktionsfilmer om Martinus verk


Det har nyligen släppts flera videos som informerar om Martinus verk från olika perspektiv som jag vill dela med mig av, och det finns även flera gamla klassiker som jag gärna vill lyfta fram:

 

The Life-Changing Cosmology, en nysläppt välgjord film om Martinus världsbild (Engelska):

 

Fredriksbergs lokal-TV i Köpenhamn har gjort ett reportage om Martinus Institut:

 

Martinus Cosmology – An introduction, en kortfilm om Martinus och världsbilden (Engelska):

 

Ole Therkelsen – Martinus och Det Tredie testamente (Danska):

 

Martinus: Människan och världsbilden, en äldre professionelt producerad film som även visats på SVT på 80-talet (Svenska)

Några andra filmer som presenterar Martinus och hans verk på olika sätt

 

Kjell Höglund presenterar Tredje testamentet hos Robert Aschberg:

 

Martinus poster art interpretation – En konstnär som skapat posters inspirerade av Martinus verk:

 

Rolf Elving – Martinus sista stora beslut (Föredrag från 1998):

 

Martinus – Som vi kente ham,  en film som visar filmsekvenser med Martinus (Danska):

 

Daniel Lundberg

När jag hittade Tredje testamentet på biblioteket på 90-talet var det som om en slöja lyftes från mina ögon. Här fann jag svaren på alla existentiella frågor jag burit på, och mycket mer än så! Det har gett mig så otroligt mycket inspiration, glädje och hjälp i livet, och detta vill jag gärna dela med mig av till andra. Mitt syfte med denna sida är därmed att göra detta verks tankegods mer lättillgängligt för allmänheten, genom kortfattad information och pedagogiska sammanfattningar. Sidan är under ständig utveckling för att uppfylla detta syfte. Jag vill hälsa dig varmt välkommen!

More Posts

Follow Me:
Facebook

Lämna en kommentar