App till iphone / android


Nu finns en enkel  app, för iphone och android, med möjlighet att söka i verket, läsa artiklar och visa symbolerna, samt flera andra funktioner som chat, youtubevideos, mm. Appen är ett första utkast till en app, och får ses som ett experiment och exempel på hur man kan gå till väga. Appen uppdateras med jämna mellanrum.

Länkar för nedladdning:

Android: http://d2wuvg8krwnvon.cloudfront.net/appfile/e3ce96f293b6.apk

Iphone: http://snappy.appypie.com/user/download-plist/appId/e3ce96f293b6

OBS! Inställningar för installation:

Man måste aktivera installation från okända källor:

Android ”unidentified developer” settings:
http://www.tomsguide.com/faq/id-2326514/download-install-android-apps-unidentified-developer.html

IPhone ”trusted developer” settings:
http://snappy.appypie.com/faqs/i-am-getting-untrusted-app-developer-message-when-i-am-trying-to-run-appy-pies-test-app-on-my-iphone-with-ios9-what-should-i-do

Daniel Lundberg

När jag hittade Tredje testamentet på biblioteket på 90-talet var det som om en slöja lyftes från mina ögon. Här fann jag svaren på alla existentiella frågor jag burit på, och mycket mer än så! Det har gett mig så otroligt mycket inspiration, glädje och hjälp i livet, och detta vill jag gärna dela med mig av till andra. Mitt syfte med denna sida är därmed att göra detta verks tankegods mer lättillgängligt för allmänheten, genom kortfattad information och pedagogiska sammanfattningar. Sidan är under ständig utveckling för att uppfylla detta syfte. Jag vill hälsa dig varmt välkommen!

More Posts

Follow Me:
Facebook

Lämna en kommentar